Over ons

Het Purmerends Gemengd Koor is een muzikale ontmoetingsplaats waar liefde voor zang en gemeenschapsgevoel samensmelten tot harmonieuze klanken. Wij zijn een koor dat mensen uit Purmerend en omstreken samenbrengt om de kracht en schoonheid van koormuziek te beleven en te delen.

Onze passie voor muziek is de drijvende kracht achter elke uitvoering, repetitie en bijeenkomst. Wij geloven dat zingen een universele taal is die mensen verbindt, ongeacht hun achtergrond of ervaring. Ons repertoire is divers en omvat zowel klassieke meesterwerken als moderne arrangementen, waardoor er voor iedereen wel iets te genieten valt.

Onze dirigent, een professional met een rijke ervaring in koordirectie en muziekeducatie, leidt ons met deskundigheid en inspiratie. Samen met de dirigent streven onze koorleden naar muzikale excellentie, terwijl we ook de persoonlijke groei en het plezier in het zingen nooit uit het oog verliezen.

Het Purmerends Gemengd Koor staat open voor zangers van alle niveaus, van beginners tot gevorderden. Wij bieden een ondersteunende omgeving waarin iedereen kan leren en groeien. Ons koor is een plek waar vriendschappen ontstaan en waar we samen werken aan het verfijnen van onze klank en het uitbreiden van ons muzikale bereik.

Naast onze reguliere repetities en concerten, zijn we ook betrokken bij de lokale gemeenschap door deel te nemen aan culturele evenementen en samenwerkingen met andere kunstorganisaties. We zijn er trots op dat we met onze muziek een positieve bijdrage kunnen leveren aan het culturele landschap van Purmerend.

Wij nodigen u uit om de magie van koorzang te ervaren door lid te worden van onze groep of door een van onze uitvoeringen bij te wonen. Neem contact op voor meer informatie over lidmaatschap, onze volgende optredens of andere vragen die u heeft. We kijken ernaar uit om onze passie voor muziek met u te delen.

Word deel van onze harmonieuze familie en laat uw stem horen in het Purmerends Gemengd Koor, waar elke noot bijdraagt aan een prachtig geheel.